Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 12 september 2016

VERJAARDAG: LINDA GRAY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
LINDA GRAY
(Amerikaanse actrice, 1940)
Linda heeft best wat gedaan in best wel bekende TV-series en films, maar ze zal voor de meeste onder ons altijd Sue Ellen Ewing blijven in de serie Dallas.

en verder vandaag
Desmond Llewelyn (Engelse akteur, 1914-1999, vooral bekend als Q in menig James Bond film), Ian Holm (Engelse akteur, 1931, voor velen bekend als Bilbo uit de Lord of the Rings), Hans Zimmer (Amerikaanse komponist van filmmuziek, 1957)

1 opmerking:

  1. Als fan van Dallas (en dus ook Linda Gray) wil ik u graag attenderen op mijn Dallas-verzamling, die hier te vinden is:

    https://nl.pinterest.com/robinwildschut/my-dallas-tv-show-merchandise-collection/

    BeantwoordenVerwijderen