Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 15 september 2016

VERJAARDAG: FAY WRAY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
FAY WRAY
(Amerikaanse actrice, 191907-2004)
Fay heeft meegewerkt aan meer dan 120 films en TV-series, maar ze zal waarschijnlijk het best herinnerd worden als het blonde slachtoffer van King Kong in de gelijknamige film uit 1933.
en verder
Marco Polo (Italiaanse handelaar en ontdekkingsreiziger, 1254-1324, ontdekte o.a. China en India), Agatha Christie (Engelse schrijfster, 1890-1976), Tommy Lee Jones (Amerikaanse akteur en regisseur, 1946) en Oliver Stone (Amerikaanse regisseur, 1946, o.a. bekend van JFK)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten