Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 19 september 2016

VERJAARDAG: ADAM WEST

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ADAM WEST
(Amerikaanse akteur, 1928)
Ondanks het feit dat Adam aan 189 films en TV-series heeft meegewerkt - sinds 1954 en hij werkt nog steeds! - blijft hij voor mij (en vele andere) de enige echte Bruce Wayne.
Ofwel Batman (1966) indien nodig.

en verder
Bill Medley (Amerikaanse zanger, 1940, bekend van het duo The Righteous Brothers), Jeremy Irons (Engelse akteur, 1948), Candy Dulfer (Nederlandse saxofoniste, 1969), Cass Elliot (Amerikaanse zangeres, 1941-1974, ook bekend als Mama Cass van o.a. The Mamas and the Papas)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten