Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 26 september 2016

VERJAARDAG: OLIVIA NEWTON-JOHN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
OLIVIA NEWTON-JOHN
(Australische zangeres en actrice, 1948)
 Ze is vooral bekend geworden door haar rol in de musical Grease (1978), naast John Travolta

verder vandaag
Brian Ferry(Engelse zanger, 1945, o.a. bekend als frontman van de band Roxy Music) en Imme Dross (Nederlandse schrijfster van jeugdliteratuur, 1936, o.a. boeken n.a.v. de TV-series Oebele, Q en Q em Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten