Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 27 september 2016

VERJAARDAG: FREDDY QUINN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
FREDDY QUINN
(Duitse zanger en akteur, 1931)
Hij is vooral in de jaren 50 en 60 bekend geworden onder zijn artiestennaam Freddy.

verder vandaag
Arthur Penn (Amerikaanse regisseur, 1922-2010, o.a. van de film Bonnie and Clyde) en Meatloaf (Amerikaanse zanger en akteur, 1947, in Nederland vooral bekend vanwege de hit Paradise by the dashboard light, maar daarbuiten ook door zijn rol van Eddy (niet te verwarren met Freddy) in de cultmusical Rocky Horror Picture Show)

1 opmerking:

  1. Mijn Idool reeds in mijn jeugd jaren, speel nog regelmatig zijn muziek.

    BeantwoordenVerwijderen