Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 14 september 2016

ANGRY BIRDS SUPER KLEUR- EN DOEBOEK

Van het populaire computerspel Angry Birds is inmiddels al aardig wat merchandise verschenen. Nu is er zelfs ook een bioskoopfilm van. Vandaag op HET Verzameloord het Varkens zien ze vliegen,Super kleur- en doeboek
De voor- en achterkant van dit 96-pagina's tellende boekwerk zijn de hoogtepunten uit deze uitgave. Niet alleen omdat de rets in zwartwit is (wat verwacht je anders van een kleurboek), maar omdat de tekeningen die je in moet kleuren erg eenvoudig van aard zijn. In de meeste gevallen paginavullende koppen van zowel de varkens als de vogels. Als voorbeeld de titelpagina.
De rechten liggen bij ROVIO, maar dit boek is in 2012 uitgebracht door Unieboek/Het Spectrum BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten