Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 23 september 2016

VERJAARDAG: ROMY SCHNEIDER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ROMY SCHNEIDER
(Oostenrijkse actrice, 1938-1982)
Ze heeft vooral grote bekendheid gekregen door haar rol als Sissi in de gelijknamige films.

en verder
Augustus (Romeinse Keizer, 63-14 v.Chr.), Koeblai Khan (Mongoolse militaire leider, 1215-1294), Leni Saris (Nederlandse schrijfster, 1915-1999, vooral bekend van de boeken over Joop ter Heul), Ray Charles (Amerikaanse zanger, 1930-2004), Julio Iglesias (Spaanse zanger, 1943), Bruce Springsteen (Amerikaanse zanger en gitarist, 1949)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten