Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 21 september 2016

VERJAARDAG: H.G.WELLS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
H.G.WELLS
(Amerikaanse schrijver, 1866-1946)
Veel van zijn boeken zijn verfilmd.

verder vandaag
Stephen King (Amerikaanse schrijver, 1947), Bill Murray (Amerikaanse akteur, 1950), Larry Hagman (Amerikaanse akteur, 1931-2012, vooral bekend van de series I dream of Jeanie en Dallas), Leonard Cohen (zanger, 1934), Ricky Lake (Amerikaanse actrice en presentator, 1968)
en tot slot
PIET EKEL
(Nederlandse (stem)akteur, 1921-2012)
Als akteur is hij vooral bekend geworden door zijn rol als Piet van Dijk ofwel Malle Pietje in de TV-serie Swiebertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten