Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 9 september 2016

VERJAARDAG: ARJAN EDERVEEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ARJAN EDERVEEN
(Nederlandse akteur en tekstschrijver, 1956)
Ondanks zijn komische bijdrage aan menig Nederlandse film, blijft hij toch vooral plakken als de mannelijke heft van het duo Thea en Thea, samen met Tosca Hoogduin.

en verder
Anton Dreesman (Nederlands zakenman, 1854-1934, bekend van het voormalige winkelketen Vroom & Dreesman), Otis Redding (Amerikaanse zanger, 1941-1967), Hugh Grant (Australische akteur, 1960)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten