Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 16 september 2016

DAF TRANSPORT SPEL

DAF is een van de grootste fabrieken in Nederland. Ze produceerden aanvankelijk auto's, maar zijn tegenwoordig voornamelijk gericht op vachtwagens, genaamd DAF Trucks.
De doos van deze Duitse uitgave meet 27x37cm. Op de onderkant staat helemaal niets.
Als je de doos opent komt er een boekje uit met spelregels (in vier talen, waaronder Nederlands), veel pionnen, kaartjes....
...en een speelveld, dat uitgeklapt een formaat heeft van 50x67cm.
Er wordt niets vermeld over jaar en uitgever. Door de aanwezigheid van viertalige spelregels, rijst bij bij het vermoeden dat er ook een Nederlandse versie van dit spel bestaat....
...alsmede een Franse zowel als Engelse.

1 opmerking:

  1. Is er iemand die gebruiksaanwijzing van het transportspel nog heeft. Ik zou er heel blij mee zijn

    BeantwoordenVerwijderen