Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 25 september 2016

VERJAARDAG: JACQUES MARTIN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JACQUES MARTIN
(Franse (strip)tekenaar, 1921-2010)
Hij heeft vooral bekendheid gekregen door zijn strip Alix (in het Nederlands geniaal vertaald naar Alex), die zich afspeelt ten tijde van de Romeinen.

en verder
Michael Douglas (Amerikaanse akteur, 1944), Christopher Reeve (Amerikaanse akteur en regisseur, 1952-2004, bekend als Superman), Prins Friso (lid van het Nederlandse Koningshuis, 1968-2013)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten