Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 10 mei 2010

ADVERTENTIE 10: ALABASTINE


Het merk bestaat nog steeds, maar dit is een heel oude reclame uit de tijd dat zelf klussen nog niet heel erg gangbaar was, bouwmarkten nog niet bestonden en een NIEUW product het werk van de stucadoor overnam. Jaren '50.

3 opmerkingen:

  1. Dirk. X het volgende: zondag a.s. is op de Dam een boekenmarkt met antiquarische boeken, waaronder kinderboeken en strips. Eén stand heeft alle nostalgische Verkade-albums. Afgelopen zondag was op het Heinkenplein een filmboekenmarkt. Er was alleen een stand van cine qua non. Wel kon je Ajax ansichtkaarten kopen: een meisje met alleen een Ajax t-shirt aan, een plukje schaamhaar en blote benen keek lachend. Ajax does it better of zoiets stond er op. Werd nog gekocht ook. Ook jouw historisch erotische kaarten lagen er. Werden toch wel gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. John B.

    bedankt voor de tip, maar ik weet niet of ik zondag naar Amsterdam kan kan komen. Die boekenmarkten zijn nogal prijzig, Ik haal mijn spullen meestal op rommelmarkt of in kringloop. Heb je een Ajax-ansicht gekocht voor de pin-up-van-de-week?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Neen.De historisch erotische pin-up kaarten zijn van Amerikaanse afkomst of Amerikaans georiënteerd. Dat betekent puriteins bloot, dus geen schaamhaar. Sorry Dirk.X

    BeantwoordenVerwijderen