Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 14 mei 2010

KITSCH



Is dit de ultieme kitsch of antiek? Een klein bloembakje van aardenwerk met een Bambi-achtig figuurtje dat verbaasd reageert op een eekhoorn. In eerste instantie gaan mijn gedachten uit naar de beroemde film van Walt Disney uit 1942, maar aangezien er nergens op het ding iets vermeld wordt van Disney lijkt het mij hier gaan om een maker die - net als ik - de beroemde film van Walt Disney in zijn gedachten had, toen hij het beeldje maakte.

2 opmerkingen:

  1. is het beeldje te koop?

    met vriendelijke groeten,
    Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verzameloord-Gastheer21 november 2011 om 15:02

    Hallo Valerie. Nee, dit beeldje is helaas niet te koop, zoals overigens alle andere dingen op HET Verzameloord niet worden verkocht. Deze blog is een soort etalage van mijn verzameling, geen verkoopsite.

    BeantwoordenVerwijderen