Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 6 mei 2010

MICKEY'S KALEIDOSCOPE

Een kaleidoscope van Mickey Mouse: Mickey's kaleidoscope. Deze tekst staat in grote kleurrijke letters op de koker geschreven. Mickey is verkleed als Tovenaarsleerling, een bekende rol van hem in de film Fantasia (1940). In die hoedanigheid lijkt hij - met beide armen opgeheven - Goofy en Donald te presenteren.

Goofy treedt op in zijn (niet zo heel bekende) rol van SuperGoof, kompleet met rode pyama en blauwe cape. In die hoedanigheid kon hij ook vliegen. Als ik me niet vergis kwam dat door het eten van een pinda.

Donald houdt zich vast aan Goofy's cape en zweeft op die manier achter hem aan en dus ook door de lucht.

De metalen buis heeft een doorsnede van 5cm. Het draaibare deel is van rood hard plastic. Een jaartal is onbekend, vermoedelijk midden jaren 70.
Het stuk speelgoed komt uit Engeland. Het is gemaakt door Green Monk Combex in Darfield.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten