Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 8 mei 2010

SPONGEBOB SQUAREPANTS 1

Een kaartspel van Spongebob Squarepants en zijn vrienden.



De 112 kaarten die het spel rijk is en een lange gebruiksaanwijzing zijn verpakt in een blikken doosje van 15x11cm.

Op de onderkant van de doos staan de produktiebedrijven vermeld: Sababa Toys en Mattel Inc. Deze laatste is de rechthebbende, de anderen de rechtkrijgende. Dus Sababa heeft van Mattel toestemming gekregen om het kaartspel UNO in deze speciale vorm uit te brengen.

Het spel stamt uit 2002 en is gemaakt in China.

2 opmerkingen:

  1. UNO is niet het produktiebedrijf maar de naam van het spelletje. De standaardkaarten zijn hier vervangen door SpongBob prenten. Een speciale uitgave dus van het spel UNO.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Okee, bedankt. Ik ben niet echt thuis in kaartspelen en heb - shame on me - nog nooit van het kaartspel UNO gehoord. Ik zal de gegevens in het bericht zo spoedig mogelijk aanpassen.

    BeantwoordenVerwijderen