Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 3 mei 2010

A-TEAM: SPEL




Ik denk een van de meest populaire televisieseries uit de jaren '80: the A-Team met in de hoofdrol oud-gediende George Peppard als John 'Hannibal' Smith, leider van een stel gezochte ex-soldaten, die ingehuurd kunnen worden om misstanden recht te zetten. De serie kent vijf seizoenen (1983-1987) met maar liefst 97 afleveringen. Populair was de sterke man uit het team B.A. Baracus (gespeeld door Mr. T.).

Dit spel dateert uit 1984 en speelde dus snel in op de populariteit van de serie en op de persoon B.A. Overigens ziet de deksel er spannender uit dan het speelbord, dat een soort verkeersspel doet vermoeden. Op de vier pionnen geen B.A., wel de andere A-Teamleden. De doos bevat verder nog een foto van B.A. (onderdeel van de doos, dus niet om op te hangen), kaartjes en een eenvoudig vormgegeven gebruiksaanwijzing.

Het is een uitgave van Clipper. De oorspronkelijke Amerikaanse versie is van Parker Brothers. Het nummer is 040305

Geen opmerkingen:

Een reactie posten