Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 3 juni 2016

CURSE OF THE DEMON (1957)

Als je tegenwoordig een film als Curse of the Demon uit 1957 op DVD draait of BluRay, of wellicht direkt van de harde schijf, sta je er nauwelijks bij stil dat dat ooit anders is geweest.
Voordat de video zijn intrede deed, moesten thuis de films - behalve via TV - gedraaid worden op Super-8. Erg nostalgisch, maar ook erg lastig.
Meestal had je dan nog maar een scene uit een lange film of een samenvatting in 6 minuten, ALS je zo'n super-8 ding al ergens kon kopen, lenen of huren.
Op de onderkant van de doos aanprijzingen voor andere films. Opvallend is dat het hier allemaal om humoristische titels gaat, terwijl je toch net een horrorfilm hebt bekeken.
Nu heeft het doosje alleen nog maar een mooie sfeer.

Hieronder de trailer van de film. Dat is overigens niet de inhoud van de Super-8 film!


En verder nog enkele posters (niet bijgeleverd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten