Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 23 juni 2016

VERJAARDAG: BEREND BOUDEWIJN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag alleen maar:
BEREND BOUDEWIJN
(Nederlands filmregisseur en akteur, 1916-1997)
Berend Boudewijn van der Woude (1936), beter bekend als Berend Boudewijn, is een Nederlands akteur (Brandende liefde en Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?), theaterregisseur, televisieregisseur (o.a. enkele afleveringen van de cult-serie Ja zuster, nee zuster), theaterdirekteur, schrijver en televisiepresentator, vooral van de grote TV-shows en kwissen uit de jaren 70, zoals De Berend Boudewijn Kwis )1975-1979_


MORGEN op HET Verzameloord
het spel van De Berend Boudewijn Kwis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten