Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 5 juni 2016

VERJAARDAG: ELLEN FOLEY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Mark Wahlberg (Amerikaans akteur en zanger, 1971) en
ELLEN FOLEY
(Amerikaanse zangeres, 1951)
 Ze heeft grote bekendheid gekregen door de hit die ze samen met Meatloaf op de plaat heeft gezet in 1978: Paradise by the dashboard light. Ook solo heeft ze verschillende hits gehad, waaronder We belong to the night (1979)
Ellen Foley wordt vandaag 65 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten