Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 17 juni 2016

KUIFJE - HET DETECTIVE SPEL

Kuifje (van schrijver/tekenaar Hergë) is al zeer veel jaren een populaire stripfiguur. Er zijn films van gemaakt en TV-series. Er bestaat veel merchandise van en ook een spel: Wie ontvoerde Professor Zonnebloem?
De doos meet 37x27cm en toont feitelijk alle ingrediënten uit de originele strip.
Op de onderkant van de doos staat een inleiding tot het spel. Een kort bericht dat aan het spelen vooraf gaat, alsmede de inhoud van de doos: De spelers en tegenstanders (Jansen en Janssens ontbreken helaas)
De kaartjes


en tot slot het spelbord, dat uitgevouwen een afmeting heeft van 52x35cm.
Het spel is in 1987 uitgebracht door Ravensburger (nr. 01 128 5)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten