Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 18 juni 2016

VERJAARDAG: THIJS CHANOWSKI

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Sandy Posey (Amerikaanse zangeres, 1944, vooral bekend van de hit Single Girl)Paul McCartney (Engelse muzikant, 1942, voormalig lid van de legendarisch band The Beatles), Irene Moors (Nederlandse presentatrice, 1967) en
THIJS CHANOWSKI
(Nederlands televisieproducent en ondernemer, 1930)
Hij is degene geweest die De Fabeltjeskrant 'op de kaart' heeft gezet, als producent van de eerste 10 afleveringen (1968).
Daarna heeft hij nog de TV-series Paulus de Boskabouter en De Vloek van Woestewolf (beide 1974) gedaan en de speelfilms Toestanden (1976) en Camping (1978).
Thijs wordt vandaag 86 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten