Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 24 juni 2016

VERJAARDAG: LOTTE VERBEEK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag de dag van de muzikanten: Jeff Beck (Engelse zanger en gitarist, 1944), Colin Blunstone (Engelse zanger, 1945), Mick Fleetwood (Engelse muzikant, 1945, bekend als oprichter en drummer van de band Fleetwood Mac), Arthur Brown (Engelse zanger, 1942, bekend van de hit Fire uit 1968) en
LOTTE VERBEEK
(Nederlands actrice, 1982)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten