Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 15 juni 2016

VERJAARDAG: XAVIERA HOLLANDER e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JOHNNY HALLYDAY
(Franse zanger, 1943)

JOHAN TE SLAA
(Nederlandse akteur, 1906-1980)

HARRY NILSON
(Amerikaanse zanger, 1941-1994)

HELEN HUNT
(Amerikaanse actrice, 1963)

en
XAVIERA HOLLANDER
Xaviera Hollander, geboren als Vera de Vries (1943), is een Nederlandse schrijfster en voormalig prostituee en madam. Ze werd wereldberoemd door haar boek The Happy Hooker: My Own Story uit 1971.
Vera wordt vandaag 73 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten