Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 16 juni 2016

VERJAARDAG: STAN LAUREL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Fred Oster (Nederlandse presentator, 1936) en
STAN LAUREL
(Engelse akteur, 1890-1965)
Stan Laurel (pseudoniem van Arthur Stanley Jefferson) is uiteraard bekend vanwege zijn lange samenwerking met Oliver Hardy in het komische duo Laurel and Hardy, in Nederland ook wel De Dikke en de Dunne genaamd. Tussen 1927 en 1957 (Hardy overlijdt dat jaar) hebben ze samen 106 korte en lange films gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten