Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 26 juni 2016

TOREN VAN PISA REVISITED

Vorige week heb ik een houten bouwpakket besproken, waarmee de toren van Pisa kon worden nagebouwd. Ik zou er nog op terugkomen.Welnu. Ik ben op zich geen snelle opgever, maar dit bouwpakket is niet echt te maken.
Omdat er geen lijm nodig is, moet je puntjes in gaatjes stoppen waar je met geen mogelijk bij kunt. Het 27cm hoge bouwwerk lijkt in eerste instantie wel af, maar de ringen staan los op elkaar. Jammer maar helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten