Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 10 juni 2016

VERJAARDAG: MARGREET SPIJKER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Louis Couperus (Nederlandse schrijver, 1863-1923, bekend van boeken (en de TV-series naar aanleiding ervan) als De stille kracht en Van oude mensen de dingen die voorbij gaan), John Uit den Bogaard (Nederlandse schrijver, 1911-1993, vooral bekend door zijn kreatie Swiebertje, dat hij in 1936 heeft bedacht) en
MARGREET SPIJKER

Margreet Spijker (1964) is een Nederlands journaliste. Ze was tot eind maart 2014 te zien als nieuwslezer van het RTL Nieuws op RTL 4. Vanaf 2014 is ze te zien bij verschillende programma's van publieke omroep WNL, zoals WNL op Zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten