Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 28 juni 2016

VERJAARDAG: PETER PAUL RUBENS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Wim Sonneveld (Nederlandse zanger, akteur en cabaretier, 1917-1974), Mel Brooks (Amerikaanse akteur en regisseur, 1926), George Wolinski (Franse striptekenaar en cartoonist, 1934-2015), Aad van de Heuvel (Nederlandse journalist en presentator 1935), John Inman (Engelse akteur, 1935-2007, vooral bekend als Mr.Humphries in de TV-serie Are you being served?), John Cusack (Amerikaanse akteur, 1966) en
PETER PAUL RUBENS
(Vlaamse kunstschildfer, 1577-1640)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten