Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 9 juni 2016

VERJAARDAG: JOOST PRINSEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Michael J.Fox (Amerikaans akteur, 1961), Johnny Depp (Amerikaanse akteur, 1963), Tatjana Simic (Nederlands model en actrice, 1963, vooral bekend door haar rol in de Flodder films en series) en
JOOST PRINSEN
(Nederlandse akteur, zanger en TV-presentator, 1942)
In de jaren 70 was hij Erik Engerd in de TV-serie De Stratenmaker-op-zee-show en werkte hij mee aan speelfilms als De Mantel der liefde en Martijn en de Magiër.
In de jaren 80 zat hij o.a. in de twee series van Thomas en Senior en vanaf 1997 heeft hij het spelprogramma Met het mes op tafel gepresenteerd.

Joost Prinsen wordt vandaag 74 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten