Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 20 juni 2016

VERJAARDAG: MARTIN LANDAU

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Brian Wilson (Amerikaanse muzikant, 1942, vooral bekend vanwege zijn aandeel in The Beach Boys), John Goodman (Amerikaanse akteur, 1952), Anne Murray (Amerikaanse zangeres, 1945, bekend van de hit You needed me), Nicole Kidman (Amerikaanse actrice, 1967) en
MARTIN LANDAU
(Amerikaanse akteur, 1928)
Ondanks het feit dat hij sinds 1957 aan talloze films en TV-series heeft meegewerkt, zal hij bij vele herinnerd worden als Rollin Hand in de TV-serie Mission: Impossible (1966-1969) of als Commander John Koenig in de Engelse serie Space: 1999 (1975-1977) zie HIER voor meer info hierover op HET Verzameloord.
Maar Landau was ook memorabel als Bela Lugosi in de film Ed Wood (1994).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten