Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 22 juni 2016

VERJAARDAG: PRUNELLA SCALES

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Nescio (Nederlandse schrijver, 1882-1961, bekend van o.a. De Uitvreter), Billy Wilder (Amerikaanse regisseur, 1906-2002), Todd Rundgren (Engelse muzikant, 1946), Meryl Streep (Amerikaanse actrice, 1949),  JJimmy Sommerville (Engelse zanger, 1961) en
PRUNELLA SCALES

Engelse actrice (1932), die - ondanks de grote hoeveelheid films en series waarin ze heeft gespeeld, - vooral bekend is als Sybil de vrouw van Basil Fawlty in de TV-serie Fawlty Towers (1975 en 1979)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten