Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 17 juni 2016

VERJAARDAG: LIO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Ralph Bellamy (Amerikaanse akteur, 1904-1991), Ton Lutz (Nederland akteur, 1909-2009), Jack Wouterse (Nederlandse akteur, 1957),
JAN BLAASER
(Nederlandse zanger en akteur, 1922-1988)
en
LIO 

Lio is een Belgisch-Portugese zangeres, 1963 en het pseudoniem van Wanda Ribeiros de Vasconcelos. Ze is in Nederland vooral bekend door de hit Amoureux Solitaires uit 1981.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten