Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 7 juni 2016

VERJAARDAG: URBANUS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Tom Jones (Engelse zanger, 1940), Dean Martin (Amerikaanse, 1917-1995), Prince (Amerikaanse zanger, 1958-2016), Liam Neeson (Amerikaanse akteur, 1952) en
URBANUS
(Vlaamse zanger, caberetier en akteur, 1949)
Urbanus van Anus is het pseudoniem van Urbain Servranckx en hij zal in mijn geschiedenisboekje worden bijgeschreven vanwege dat ene prachtige nummer, zijn eerste singel uit 1977: Vaarwel Theo.


Urbanus wordt vandaag 67 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten