Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 8 juni 2016

VERJAARDAG: WIM MEULDIJK e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
WIM MEULDIJK
(Nederlands schrijver, 1922-2007)
Wim Meuldijk is bekend van de TV-serie Mik & Mak, die hij heeft geschreven in 1962, maar meer nog door zijn kreatie Pipo de Clown, die vanaf 1958 Nederlandse kinderen heeft vermaakt.

FRED KAPS
(Nederlands goochelaar, 1926-1980)

JAN KRUIS
(Nederlands striptekenaar en illustrator, 1933, vooral
bekend van de strip Jan, Jans en de kinderen)

GERT TIMMERMAN
(Nederlands zanger, 1935, bekend van het duo dat hij
samen met zijn vrouw vormde: Gert & Hermien)
en
NANCY SINATRA
(Amerikaanse zangeres en actrice, 1940)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten