Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 14 juni 2016

VERJAARDAG: MIEKE TELKAMP

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Donald Trump (Amerikaanse zakenman, multimiljonair em politikus, 1946) en
MIEKE TELKAMP
(Nederlands zangeres, 1934)
Mieke Telkamp is vooral bekend door die ene grote hit uit 1971, Waarheen, waarvoor. De melodie is van Amazing Grace, een hymne uit 1772. De Nederlandse tekst is van Karel Hille. Het is jarenlang een topper geweest op begrafenissen en krematies.
Mieke viert vandaag haar 82ste verjaardag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten