Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 9 augustus 2016

DISNEY DINSDAG: MONSTERS INC STORY READER

Een deel uit de serie Story Reader Books, de Amerikaanse variant van onze Lees- en Luisterboekjes. In dit geval Monsters, Inc. uit 2004.
Het boekje meet 17x21cm en telt 25 blzz. Het luistergedeelte heb ik er niet bij, maar de tekeningen zijn een feest voor het oog. Ze zijn gemaakt door The Disney Story Book Artists. Redeleijk anoniem dus. Het is jammer dat het boek is geringd, aangezien de tekeningen steeds twee pagina's beslaan en de ring dus een wat storende faktor genoemd mag worden. Desalniettemin de moeite waard.
Op de achterkant staan meer boeken uit de reeks Story Reader Books. Als ze allemaal deze sfeer hebben....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten