Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 2 augustus 2016

DISNEY DINSDAG: PANIEK OP DE PRAIRIE KLEURBOEK

Een kleurboek naar aanleiding van de Disney film Home on the Range uit 2004, in Nederland omgedoopt tot Paniek op de prairie.
Het boek (21x29cm) telt slechts 12 kleurplaten, verdeeld over 16 blzz. Sommige platen zijn namelijk afgedrukt op 2 pagina's. Hier enkele voorbeelden.
In het midden zit een verjaardagskalender opgevouwen. Kan uit worden geklapt tot viermaal het boekformaat (hier de wat slechtere afbeelding vanaf de achterzijde van het boek, om een idee te krijgen van de kalender).
Het kleurboek is een uitgave van Hemma uit 2004.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten