Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 31 augustus 2016

EEN TEGEN 100

Het spel Een tegen 100 is sinds 2000 te zien op de Nederlandse TV. De presentatie is nog altijd in handen van Caroline Tensen. Behalve wat kleine wijzigingen is het programma al die tijd onveranderd gebleven.. Het spel van vandaag is uitgekomen naar aanleiding van dit TV-programma.
De doos meet 32x26cm en heeft een hoogte van 8cm.
Op de onderkant een overall blik van het spel en wat korte info.
Na het openen van de doos wordt de inhoud duidelijk: Een luxe inlay met vraagkaarten, hulpmiddelen, geld, attributen en.....
...een spelbord (48,5x30,5cm).
Het is een gezamenlijke uitgave van Jumbo, Endemol en het Belgische VTM uit 2002.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten