Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 4 augustus 2016

VERJAARDAG: RIEN HUIZING

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
RIEN HUIZING
(Nederlandse journalist en presentator, 1931)
Hij is vooral bekend geworden als journaallezer in de jaren 70 en de eerste helft van de jaren 80.

en verder
Vera Day (Engelse actrice, 1935, vooral bekend van Hammer horrorfilms), Louis Armstrong (Amerikaanse muzikant en akteur, 1901-1971), Emmy Lopes Dias (Nederlandse actrice, 1919-2005), The Tjong-Khing (Chinees-Nederlandse striptekenaar en illustrator, (1943), Barack Obama (Amerikaanse president, 1961) en Klaus Schulze (Duitse muzikant van Minimal Music, 1947)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten