Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 22 augustus 2016

VERJAARDAG: HONOR BLACKMAN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
HONOR BLACKMAN
(Engelse actrice en zangeres, 1925)
Ze is vooral bekend geworden als de eerste Wreker naast Patrick MacNee in de TV-serie The Avengers (1962-1964) en als Pussy Galore in de James Bond film Goldfinger (1964).

en verder
Paul Nipkov (Duitse uitvinder, 1860-1940, grondlegger van de televisie en voortlevend in de naar hem genoemde prijs: De Nipkov Schijf), Leni Riefenstahl (Duitse regisseuse, 1902-2003), Felix Meurders (Nederlandse presentator en DJ, 1946), Ray Bradbury (Amerikaanse Science Fiction en Fantasyschrijver, 1920-2012)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten