Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 29 augustus 2016

VERJAARDAG: CAROL DODA e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CAROL DODA
(Amerikaans model, 1937-2015)

INGRID BERGMAN
(Zweeds-Amerikaanse actrice, 1915-1982)
 

REBECCA DE MORNAY
(Amerikaanse actrice, 1961)

Haar eerste grote rol was Lana naast Tom Cruise in de film Risky Business (1983), wat trouwens ook voor Tom een van zijn eerste films was.

en verder
Al Taliaferro (Amerikaanse striptekenaar, 1905-1969, vooral bekend van de Donald Duck krantenstrips), Michael Jackson (Amerikaanse zanger, 1958-2009) en Ramses Shaffy(Nederlandse zanger, 1933-2009)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten