Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 13 augustus 2016

VERJAARDAG: JENNIFER WILLEMS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JENNIFER WILLEMS
(Nederlandse actrice, 1947-2015)
Hoewel ze maar heeft meegewerkt aan 4 bioskoopfilms (o.a De inbreker uit 1972)  en 11 TV-series (waaronder Tita Tovenaar en Pipo), is ze best bekend. Waarschijnlijk komt dat door haar rol van Teuntje in het TV-programma De Film van Ome Willem (1974-1986).

en verder vandaag
Fidel Castro (Cubaans staatsman, 1926), Alfred Hitchcock (Amerikaanse regisseur, 1899-1980), Jef Rademakers (Nederlandse programmamaker, 1949), Pieter Lutz (Nederlandse akteur, 1927-2007) en Feargull Sharkey (Engelse zanger, 1959, o.a. bekend als voorman van de band The Undertones)

1 opmerking:

  1. If you are looking for a reputable contextual ad company, I recommend you have a look at Clicksor.

    BeantwoordenVerwijderen