Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 6 augustus 2016

VERJAARDAG: CARRY TEFSEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CARRY TEFSEN
(Nederlandse actrice, 1938)
Carry Tefsen heeft aan veel films en TV-series meegewerkt, van Blue Movie (1974) tot de nieuwe serie van 't Schaep met de 5 pooten, maar ze is toch vooral bekend als Mien Dobbelsteen in de serie Zeg 'ns AAA (1981-1993 en 2009-2010).

en verder
Andy Warholl (Amerikaanse kunstenaar, 1928-1987), Frans van Dusschoten (Nederlandse komiek en (stem)akteur, 1933-2005), Lucille Ball (Amerikaanse actrice, 1911-1989) en Erwin Kroll (Nederlands weerman, 1950)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten