Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 19 augustus 2016

VERJAARDAG: GERARD DE VRIES

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
GERARD DE VRIES
(Nederlandse zanger en DJ, 1933-2015)
Als Cowboy Gerard heeft hij enkele hits gehad, waaronder Het spel kaarten uit 1965 en Giddy-up go (1966);
Onder zijn eigen naam had hij in 1976 nog een hit met Teddybeer.

en verder vandaag
Gene Roddenberry (Amerikaans (scenario)schrijver en televisieproducent, 1921-1991, bedenker van o.a. de serie Star Trek) en Menno Buch (Nederlandse presentator en televisiemaker, 1951-2014)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten