Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 5 augustus 2016

VERJAARDAG: COR WITSCHGE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
COR WITSCHGE
(Nederlandse akteur, 1925-1991)
Ondanks de vele rollen in films en TV-series (o.a. Floris) is Cor vooral bekend geworden door zijn unieke vertolking van de figuur Pipo de Clown, welke rol hij heeft gespeeld van 1958 tot 1980.

en verder
Neil Armstrong (Amerikaanse astronaut, 1930-2012), Mary Servaes (Nederlandse zangeres, 1919-1998, beter bekend als De Zangeres Zonder Naam), Rick van der Linden (Nederlandse muzikant, 1946-2006, bekend van o.a. de band Ekseption)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten