Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 2 augustus 2016

VERJAARDAG: TRUUS VAN AALTEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
TRUUS VAN AALTEN
(Nederlandse actrice, 1910-1999, vooral werkzaam geweest in Duitsland)
en verder
Susan Denberg (Engelse actrice, 1944, vooral bekend van de Hammer horrorfilm Frankenstein created woman), Madeline Smith (Engelse actrice, 1949, vooral bekend van Hammer horrorfilms),
Peter O'Toole (Amerikaanse akteur, 1932-2013) en Trudy Labij (Nederlandse actrice, 1943)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten