Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 12 augustus 2016

SPORTieve RAADSELS

De EK is net voorbij, de Ronde van Frankrijk is nog netter voorbij, de Voetbalkompetitie is weer aan de gang en in Rio zitten we middenin de Olympische spelen. Wat een sportzomer. In mijn verzameling kwam ik toepasselijk dit boek tegen met SPORTieve RAADSELS.
Een geniete uitgave van 21x27cm, met een inhoud van 30 blzz. De voor- en achterkant zijn nagenoeg hetzelfde.
Elk raadseldeel is steeds verdeeld over twee naast elkaar liggende pagina's. Daarom is het wel prettig dat deze uitgave is geniet.
Hieronder alle raadsels uit dit boek. Mooi voor de momenten dat er geen sport is op TV.
Het is een uitgave van de RABO bank uit 1978. Het copyright ligt bij Helmond Promotions Nederland. De tekenaar is mij onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten