Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 10 augustus 2016

VOETBALKOMPETITIE 2016-17

Afgelopen weekend is de Nederlandse voetbalkompetitie 2016-2017 van start gegaan. Een van de eerste voetbalseizoenen in Nederland vond 60 jaar geleden plaats. Daarvan is toen dit boek uitgebracht.
Het boek meet 12x27cm en bevat 264 pagina's met alle namen, adressen en andere persoonlijke informatie van alle spelers. Privacy was nog niet zo in tel. Op de achterzijde een mooie, maar voor nu zeer opvallende reklame op een boek over sport.
Het is een uitgave van ABC voor Handel en Industrie N.V. in Haarlem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten