Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 24 augustus 2016

IN MEMORIAM: STEVEN HILL (1922-2016)

Gisteren is Steven Hill, bekend om zijn rol als officier van justitie Adam Schiff in de Amerikaanse serie Law & Order, overleden
Hill speelde van 1990 tot en met 2000 mee in deze populaire serie over politieonderzoeken en rechtszaken. Zijn personage was een publiekslieveling vanwege zijn droge humor.
Ondanks het feit dat hij daarnaast in 70 films en TV-series mee heeft gespeeld, is hij (althans voor mij) voornamelijk bekend als Dan Briggs in de serie Mission: Impossible (1966-67). Hij verliet de reeks al na één seizoen. Hill is joods-orthodox en kon zich niet vinden in het produktieschema; hij werd geacht te werken op belangrijke joodse feestdagen.
Steven Hill is 94 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten