Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 augustus 2016

VERJAARDAG: BARBARA EDEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BARBARA EDEN
(Amerikaanse actrice, 1931)
Ondanks het feit dat ze aan 89 produkties heeft meegewerkt, zal ze herkend blijven worden als de genie Jeannie uit de TV-serie I dream of Jeannie (1965-1970).

en verder
Guus Hermus (Nederlandse akteur, 1918-2001), Gene Kelly (Amerikaanse akteur en regisseur, 1912-1996), Dick Bruna (Nederlandse tekenaar en illustrator, 1927, bedenker van Nijntje), Robert Mulligan (Amerikaanse akteur, 1925-2008, o.a. bekend van de TV-serie Soap) en Fred Emmer (Nederlandse journaallezer, 1934)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten