Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 augustus 2016

DISNEY DINSDAG: SCHUIFPUZZEL HANNAH MONTANA

Er zijn in het verleden al verschillende schuifpuzzels voorbijgekomen op HET Verzameloord (hier) en ze gaan ook nog wel komen, maar een dergelijke variant als vandaag had ik nog niet eerder gezien.
Ogenschijnlijk een klein doosje (8x9cm) van Hannah Montana, maar het zijn in werkelijkheid drie plastic 'bladzijden' die je open kunt slaan, waardoor er een lang geheel ontstaat (24x9cm).

Het zijn drie verschillende schuifpuzzeltjes van Hannah Montana, verwerkt in één brede foto.
Voor als het helemaal door elkaar geschoven is en je niet meer weet wat de voorstelling was, staat deze in het klein op de voorkant.
Deze Rocket Puzzle is een produktie van King. Er wordt geen produktiejaar vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten